ТАЙЛОҚ МАЙДОНИНИНГ ГЕОЛОГИК ТУЗИЛИШИ, СТРАТИГРАФИЯСИ - Панжиев, Ҳикмат Аҳадиллаевич (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Мақолада Бухоро-Хива нефт газли вилоятида жойлашган тойлоқ майдонини геологик тузилиши ва стратиграфияси келтирилган.