TOGʻ VA TOGʻ OLDI HUDUDLARIDA YER OSTI SUV RESURSLARINING IFLOSLANISH XUSUSIYATLARI - Pozilov , Mamajon Narzikulovich; Xamidov , Sobir Xodiyevich (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada Turkiston togʻ tizmalari togʻ va togʻ oldi hududlari yer osti suvlari sathi, yer osti suv konlarining foydalanish zaxiralari, ularning oʻzgarishi, suv olish inshoatlarida yer osti suvlarini sifati tasnifi o‘rganilgan.