QASHQADARYO VILOYATI AHOLI MANZILGOHLARI NOMLARINING SHAKLLANISHI VA HUDUDIY XUSUSIYATLARI - Eshboyev , Bexzod Tojiyevich; Jo‘rayeva , Zebo Xolmirza qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada toponimlar shakllanishining hududiylik xususiyatlari aholi manzulgohlarining ayrim turlarini yoritish asosida ta’riflangan hamda ularning geografik-etimologik jihatdan shakllanishi bayon etilgan, aholi punktlari nomlarining tabiiy geografik xususiyatlari asosida tasnifiy birliklari ajratilgan.