URAL AVTOMOBILINING RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI - Sattorov , F.J (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada ural avtomobilini rivojlanish istiqbollari, ularning o‘ziga xosligi va kamchiliklari, modernizatsiya qilish yo‘nalishlari to‘g‘risida ma’lumot berilgan.