ZIRHLI TЕХNIKАLАRNI YАRАTILISH TАRIХI VА RIVОJLАNISH ISTIQBОLLАRI - Kuzibаyеv , О (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada zirhli texnikalarni yaratilish tarixi va rivojlanish istiqbollari, ularning o‘ziga xususiyatlari, modernizatsiya qilish bo‘yicha ma’lumot berilgan.