ASFALT-BETON QOPLAMALARINI QURISHDA XORIJIY TEXNOLOGIYALARNI QO‘LLASH, MAHALLIY XOMASHYODAN FOYDALANGAN HOLDA QURILISH SIFATINI OSHIRISH - Kosbergenova , Nargiza Maqset qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu ilmiy maqolada MDH davlatlari va boshqa xorijiy mamlakatlarda mahalliy xomashyodan foydalangan holda yo‘l qoplamasining sifatini yaxshilash va yo‘l qoplamasining xizmat qilish muddatini oshirish maqsadida asphalt-beton qoplamalarini qurish jarayonida yurtimiz sharoitida mineral kukunlarni tahlil qilish va o‘rganisg ishlari yuritilgan.