СУВ ЎТКАЗМАЙДИГАН ГИПСЛИ БОҒЛОВЧИЛАР АСОСИДА МЕЪМОРИЙ ЁДГОРЛИКЛАРНИ ТИКЛАШ БЎЙИЧА ТАДҚИҚОТЛАР - Барлыков , Расул Камалатдин ўғли (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ишнинг мақсади – реставрация ишлари учун ичи бўш шиша микросфералари бўлган юқори қувватли гипсга асосланган самарали гипс материалини таъминлайдиган технологик ечимни илмий асослаш.