OCHIQ KODLI VA BEPUL DASTURIY VOSITALARDAN FOYDALANISHDAGI ETIK MASALALAR - Ramazonova , M.Sh; Murodov , M.M; Narzullayev , M.E; Shobo‘tayev , J.B (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada Internet tarmoqlari orqali ochiq dasturiy taʼminotlar va ulardan foydalanishning afzalliklari va kamchiliklari haqida to‘liq ma’lumot keltirib o‘tilgan. Shuningdek, ochiq kodli dasturlar bilan bepul dasturiy vositalar o‘rganilib, ularning bir biridan farqlari aniqlangan.