IONLOVCHI NURLANISHLARNING TABIIY MANBALARI. O‘TKIR VA SURUNKALI NUR XASTALIKLARI MAVZUSINI “KLASTER” USULIDA O‘QITISH - Jalilov , Muxidin Xalimovich; Xurramova , Moxinur Raximjon qizi; Jalilov , Xusan Muxidinovich (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Talabalarga “klaster”tuzish jarayoni va qoidalarini tushuntirildi. “Klaster”ni guruh yoki kichik guruhlarga bo‘linib har bir guruhga alohida topshiriq berilib uni boshqarish yoki nazorat qilinadi.Talabalar tomonidan mavzuni o‘zlashtirilishi bilim va ko‘nikmalar hosil bo‘lish darajasi o‘rganilgan.