MAMLAKATIMIZNING SUN’IY SUG‘ORILADIGAN HUDUDLARIDAN O‘TGAN AVTOMOBIL YO‘LLARINING BUGUNGI KUNDAGI HOLATINI BAHOLASH - Еrgаshеv , Xusniddin; Zаfаrоv , Оlmоs; Berdiqulov , Asadbek (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada sug‘oriladigan hududlardan o‘tgan avtomobil yo‘llarini balandligini bashoratlash bo‘yicha mahalliy va xorijiy olimlarning ilmiy ishlari, tadqiqotning uslublari hamda muammoning dolzarbligi o‘rganilgan, shuningdek, rejalashtirilgan tadqiqotlar bo‘yicha fikr-mulohazalar keltirilgan.