ЦЕМЕНТБЕТОН ҚОПЛАМАЛИ ЙЎЛЛАР ЮЗАСИНИ ТАМИРЛАШ ТЕХНОЛОГИЯСИ - Бобожонов , Ровшан Турсинович; Турсунов , Зоҳид Ровшан ўғли (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ушбу мақолада йўл бетонларини ишлаб чиқаришда экологик хавфсизлик ва энергия харажатларини камайтириш масалалари айниқса долзарблиги ва янгича ёндашувлар хақида сўз юритилган.