“BLENDER” GRAFIK DASTURI VOSITASIDA DETALNING ORTOGONAL VA AKSONOMETRIK PROYEKSIYALARINI BAJARISH METODIKASI - Turayev, Xumoyiddin Abdug‘afforovich; Muhammadiyev , Eliyor To‘lqinovich (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada, Muhandislik kompyuter grafikasi fanidan dars mashg‘ulotlarida “Blender” grafik dasturidan foydalanib detalning ortogonal va aksonometrik proyeksiyalarini bajarishga oid metodik tavsiyalar berilgan. Shuningdek, Blender grafik dasturidan dars jarayonida foydalanishda yuzaga keladigan yutuq va kamchiliklar ham keng yoritilgan.