HARORAT VA NAMLIKNI PAXTA TOLASINING IFLOSLIK SINFIGA TA’SIRI - Atanafasov , Muhiddin Rahmonovich; Bobomurodov , Jaxongir Abdujalol o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada istiqbolli Ko‘paysin, Navro‘z va Beshqahramon seleksiya navlarini 1200S, 1400S va 1600S haroratda 8-9 % namlikkacha quritib, tola va chigitlardan namunalar olinib, , tola tarkibidagi nuqson va chiqindilar miqdori aniqlandi.