ОҚОВА СУВЛАР ТАВСИФИ ВА ТАҲЛИЛИ (ҚАРШИ «ДАШТ» АЭРАТОР СТАНЦИЯСИ МИСОЛИДА) - Узаков , Зафар Заирович; Маманов , Жалолиддин Ғанишер ўғли (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Мақолада оқова сувларни тозалаш иншооти ва канализация тизимларининг бугунги кун ҳолати, оқова сувларни тозалашгача ва тозалашдан кейинги кимёвий таҳлил натижалари келтирилган.