KARTOSHKA VA UNING PUSHTASI TUPROG‘INING FIZIK-MEXANIK XOSSALARI - Jurayev , Baxodir Botirovich; Fayziyev , To‘xtamurod Zulfiqor o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada kartoshkani yig‘ish jarayonida kartoshka kovlash mashinasining elaklash ishchi organlariga tuproq-iqlim sharoitlari(namlik, qattiqlik, zichlik)ning ta’siri, kartoshka pushtasining fizik-mexanik xossalarini aniqlash bo‘yicha olib borilgan tadqiqotlar natijalari keltirilgan.