TRIGONOMETRIK FUNKSIYALARNING BA’ZI XOSSALARI - Jo‘rayev , Ilhom Ro‘ziboy o‘g‘li; Ravshanova , O‘g‘ilshod Abdurashid qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada trigonometrik ba’zi funksiyalarni birini ikkinchisi orqali ifodalsh, trigonometrik formulalarning ba’zi isbotlari va trigonometrik funksiyalarga oid namunaviy masalalar keltirilib o‘tilgan.