TUPROQ EROZIYASI VA UNING TURLARI - Maxammadiyeva , Munisa Abdusalom qizi; Nafasova , Mahliyo Aziz qiz (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Mazkur maqolada tuproq eroziyasi haqida ma’lumot beriladi. Tuproq eroziyasi ya’ni tuproqda bo‘layotgan jarayonni hatto sezmay qolamiz. Tuproq eroziyasi bu-tuproq unumdor qavatining suv bilan yuvilib yoki shamol bilan ko‘chib ketishidir.