KORPORATIV TARMOQLAR UCHUN ZAMONAVIY INTELLEKTUAL XAVFSIZLIK TAHLILLASH TIZIMLARI - Sayfullayev , Sh.B. (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Mazkur ishda korporativ tarmoqlar uchun zamonaviy intellektual xavfsizlik tahlillash tizimlari ko‘rib chiqilgan bo‘lib, xavfsizlikni tahlil qilish vositalari, Internet skaneri va tizim xavfsizligi skaneri, RealSecure tizimlari tadqiq qilingan.