KORPORATIV AXBOROT TAHDIDLARI VA HIMOYALASH DARAJALARI - Sayfullayev , Sherzod Baxtiyor o‘g‘li; Ganiyev , Abduxalil Abdujalilovich (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Mazkur maqolada koporativ axborotga bo‘ladigan tahdidlar va korporativ axborotdan himoyalanish darajalari, xususan, ma’muriy, huquqiy-me’yoriy, kriptografik hamda dasturiy-texnik to‘siqlar tadqiq qilingan.