SHAMOL ENERGETIKASI VA ATROF-MUHIT MUXOFAZASI - Maxsitaliyev , B.I; Umurqulov , Sh.X (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada shamol energatikasining rivojlanish afzalliklari, O‘zbekistonda ushbu sohada olib borilayotgan ishlar tahlil qilingan. Shamol energetikasining atrof-muhitga ta’siri o‘rganilgan.