YASHIL IQTISODIYOTGA O‘TISH SHAROITIDA SUG‘ORILADIGAN QISHLOQ XO‘JALIGI YERLARINING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Sultonov , Xudoyshukur G‘ayratovich (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
ushbu maqolada yashil iqtisodiyotga o‘tish sharoitida sug‘oriladigan qishloq xo‘jaligi yerlarining o‘ziga xos xususiyatlari va ulardan foydalanish samaradorligini oshirishga qaratilgan masalalar yoritilgan.