XAVFSIZ FILTRLASH VOSITALARINI AYLANIB O‘TISH VA BLOKLANGAN SAYTLARGA RUXSATSIZ KIRISH YOʻLLARI TAHLILI - Jumayev , Sodiqjon Nuraliyevich (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada bloklangan saytlarga kirish usullari, yoʻllari va vositalari shuningdek, anonimlikni ta’minlash maqsadida qaysi vositadan foydalanish afzalligi haqida tahlililiy ma’lumotlar keltirilgan.