STEАM – DASTURI VA UNING TA’LIMDAGI O‘RNI - Komilova , Nasiba Komil qizi; Turayeva , Nasiba Mirxamidovna (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
STEAM dasturining ta’limdagi o‘rnini va STEAM yondashuvining o‘zlashtirishga ta’sirini o‘rganish.