OREGANO-AS OZIQ-OVQAT QO‘SHILMASI TARKIBIDAGI FLAVANOIDLAR MIQDORINI ANIQLASH - Asqarov , I.R.; Mamatqulova , S.A.; Jumanova , Barno G‘aniyevna (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada OREGANO-AS oziq ovqat qo‘shilmasi tarkibidagi flavanoidlar miqdorini aniqlash.Suyuqlik xromatografiyasi usuli yordamida aralashma tarkibidagi aniqlangan.