GRONUOLL CHEGARALANISHLI IKKINCHI TARTIBLI BOSHQARUVLAR UCHUN TUTISH MASALASI - Doliyev , O.B (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Boshqaruvlar Granoull chegaralanishga ega holda ikkinchi tartibli differensial o‘yinlar uchun tutish masalasi ushbu ma’ruzada o‘rganiladi.