ОЧИҚ ОҚИМЛАРНИНГ ТАРМОҚЛАНИШ СОҲАСИДАГИ ГИДРОДИНАМИК ПАРАМЕТРЛАР ТАДҚИҚОТИ - Юнусов , Ғанишер Ғафирович (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Мақолада суюқлик оқими йўналишидан ажралиб ён тарафга оқиш масаласи тадқиқоти кўрилган.