MARKAZIY PROYEKSIYALASH VA UNING XOSSALARINI OʻQITISHDA MUAMMOLI TA’LIM TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - Davletov , Davronbek Egamberganovich; Dilshodova , Dilnavoxon Yaxyobek qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada muammoli ta’lim texnologiyasining o‘ziga xos xususiyatlari va geometriya fanini oʻqitish jarayonida muammoli vaziyatlarni yuzaga keltirish, muammoli ta’lim metodlari yordamida geometriyani o‘qitishda muammoli bayon qilishning o‘rni yoritilgan. Shuningdek “Markaziy proyeksiyalash va uning xossalari” mavzusini oʻqitishni muammoli oʻqitish metodlari orqali tashkil qilish usullari keltirilgan.