UMUMIY OʻRTA TA’LIM MAKTABLARIDA OʻQUVCHILARNING FAZOVIY TASAVVURLARNI RIVOJLANTIRISHDA KO‘PYOQLAR KESIMLARIGA OID MASALALARDAN FOYDALANISH - Sharipova , Shahlo Istamovna; Qadamboyev , Husniddin Rashid o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada ko‘pyoqlarda kesimlar yasashda kombinatsiyalashgan usulning tatbiqlari ko‘rsatilib, o‘quvchilarning fazoviy tasavvurlarini rivojlantirishda ko‘pyoqlar kesimlariga oid masalalardan foydalanish muammolari qaralgan.