SONNING BUTUN VA KASR QISMLARI QATNASHGAN TENGLAMALAR. - Nurkayev , Shuhrat Jurayevich (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada Sonning butun va kasr qismlari qatnashgan tenglamalar tushintiriladi.