PLUGGA CHIMQIRQAR O‘RNATIB ISHLATISH AHAMIYATI - Majitov, S.B.; Mengliqulov, A.; To‘xtayev, Sh. (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada chimqirqarsiz pluglar bilan ishlov berishda begona o‘tlar to‘liq yo‘qolmasligi tuproq bilan aralashib ketishi, va pastki qatlamga tushmasligi, tuproq palahsasi yaxshi deformatsiyaga uchramasligini yaxshilashga qaratilgan chimqirqarli plug bo‘yicha ma’lumotlar keltirilgan.