GEOGRAFIYA ILIMINE QARASLARDÍŃ TARIYXÍY BAǴDARLARÍ - Uzakbaev K.K.,; Turǵanbaev D.N, (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
bul ilimiy maqalada geografiya ilimine qaraslardıń tariyxıy baǵdarları haqqında sóz baradı.