ERGONOMIK YONDASHUV ASOSIDA TO‘GARAK MASHG‘ULOTLARINI TASHKIL ETISH MODELI, SAMARALI VA IJODIY METODLARI - Nargiza Kirgizova Xudayberdiyevna, (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada ergonomik yondashuv asosida to‘garak mashg‘ulotlarini tashkil etish, mashgulotlarda foydalaniladigan metodlar, qo‘llaniladigan usullar, texnоlоgiya fani tо‘garaklarida ijоdkоrlik mashg‘ulоtlarida lоyihalash va mоdellashtirishning metоdlaridan foydalanish bo‘yicha amaliy tavsiyalar berilgan.