QISHLOQ XO‘JALIGI YERLARI TARKIBI KO‘RSATKICHLARINING MATEMATIK TAHLILI - Musurmonova Shahodat,; Ibragimova Munavvar Sarvarjon qizi, (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada qishloq xo‘jaligi yerlarini sifat darajalarini matematik tahlil qilish jarayonida , tahliliy ma’lumotlardan foydalanilgan holda qishloq xo‘jaligi yerlarni unumdorlik darajasini oshirish yollarini yanada ko‘paytirish.