ALIFBO DARSLARIDA O‘QUVCHILARNI DIDAKTIK O‘YINLAR ORQALI KREATIV FIKRLASHGA O‘RGATISH - Nasriddinova, Nilufar Shuxrat qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ushbu maqolada Alifbo darslarini o‘qitishda o‘quvchilarni didaktik o‘yinlar orqali kreativ fikrlashga o‘rgatish hamda zamonaviy metodlardan foydalanishning samarali jihatlari haqida so‘z boradi.