SEYSMIK HUDUDLARDA KANALIZATSIYA TARMOQLARINI ISHONCHLILIGINI BAHOLASH - Abdullayeva, D.T.; Muxtorov, SH.S. (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Seysmik ta’sirga moyil bo‘lgan joylarda drenaj tarmoqlarining ishonchliligiga alohida e’tibor berilishi kerak, chunki ba’zi hollarda ulardagi baxtsiz hodisalar zilzilalarning o‘ziga qaraganda ko‘proq zarar etkazadi. Shuning uchun tarmoqlarni yotqizish jarayonida seysmik zonalarni xisobga olinadi