ДЕТАЛ ЮЗАЛАРИНИНГ МУСТАҲКАМЛИГИНИ ОШИРИШ - Рустамова, М.М. (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Деталларни юзаларини кимёвий-термик ишлов бериб, унинг қаттиқлигини ва каррозиябардошлигини ошириш йўли билан ишлаб чиқариш жараёнида вужудга келадиган технологик камчиликларни, нуқсонларни бартараф этиш. Ҳамда ишлаб чиқаришга тадбиқ этиш орқали ушбу деталларнинг ишлаш муддатини узайтириш йўли билан меҳнат самарадорлигини оширишдан иборат.