TA’LIMNI BOSHQARISH TIZIMLARI VA ULARDAN O‘QUV JARAYONIDA FOYDALANISH - Abdullayeva, Shahnoza Hamid qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Maqolada LMS platformalarida yaratiladigan modul texnologiyasi asosidagi elektron kurslarni ta’lim jarayonida tashkil qilish, qo‘llash samaradorligi, ularning imkoniyatlaridan foydalangan holda ta’lim samaradorligini oshirish masalalari yoritib berilga.