GEMOLITIK KASALLIKLARNI ANIQLASHDA KANI-LABORATORIYA VA SURXONDARYO VILOYATI SHIFOXONALARIDAGI LABARATORIYADA OLIB BORILAYOTGAN ISHLARNING QIYOSIY TAHLILI - Odilova, Shahnoza Xayrulloyevna (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ushbu maqolada gematologiya sohasida amalga oshirilayotgan ishlar, gemolitik kasalliklarni aniqlashda KANI-laboratoriya va Surxondaryo viloyati shifoxonalaridagi labaratoriyada olib borilayotgan ishlarning qiyosiy tahlili to‘g‘risida ma’lumotlar keltirilgan.