КРЕДИТ-МОДУЛЬ ТИЗИМИДА ДИДАКТИКА - Нажиева, C.Н. (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ушбу мақолада кредит-модуль тизими эҳтиёжлар асосида пайдо бўлганлиги. Аввало у олий таълим ўқув дастурларига эркинлик олиб кириши, ўқув дастурларига танлов фанларини кириб келиши билан чамбарчас боғлиқлиги. Бундан ташқари кредит- модуль тизими олий таълим ўқув дастурларини меҳнат бозори ва талабалар эҳтиёжлари асосида шакллантириш эҳтиёжлари асосида юзага келганлиги ҳақида сўз боради.