5-SINF O‘QUVCHILARIGA MATEMATIKA FANINI MUSTAQIL O‘RGANISHIGA IMKON BERISH VOSITALARINI YARATISH - Abdikarimov, I.; Yusupova, M.; Nurmetova, S.; Nurmetova, S. (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ushbu maqolada aynan 5-sinflarda matematika fanini sifatli o‘rgatish metodlari va u bilan bog‘liq muammolarni yechimlar haqida so‘z yuritiladi. Bunda web sayt orqali o‘quvchilarni matematika fanini mustaqil o‘zlashtirish imkoniyatlari va web saytning qulaylik tomonlari batafsil yoritib berilgan.