OLXO‘RI MAG‘IZIDAN SOVUQ PRESSLASH USULIDA YOG‘ OLISH - Davlyatov , Azizbek Abdikasimovich; Xudayberdiyev, Absalom Abdurasulovich (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
maqolada meva danaklaridan moy olishda foydalaniladigan qurilmalar haqida, olxo‘ri meva mag‘izidan moy olishda sovuq presslash uslulining samaradorligini aniqlash bo‘yicha ma’lumotlar keltirilgan.