QADRIYATLARIMIZNI ANGLATGUVCHI MILLIY LIBOSLARIMIZNING JAMIYATDAGI O‘RNI - Mahmudova, Mahliyo (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ushbu maqolada qadriyatlarimizni anglatuvchi o‘zbek milliy liboslarining jozibadorligi, xalqimizning qadimgi yorqin va o‘ziga xos asrlar davomida shakllanib kelgan va hozirgi kunda yoshlar hayotida tutgan muhim o‘rni haqida ma’lumot olishingiz mumkin.