DEVELOPMENT PROBLEMS AND PROSPECTS OF NAMANGAN CITY - Norboyeva, Umida Toshtemirovna; Qahhorova, Umida Nazirjon qiz (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ushbu maqola hududlarning o‘z imkoniyatlaridan kelib chiqqan holda ularning geourbanistik salohiyatini oshirish, aholining ijtimoiy-turmush darajasini yanada yaxshilash, hududda mavjud kamchiliklarni bartaraf etishga qaratilgan va Namangan shahri misolida yoritib berilgan. Ayrim muammo va kamchiliklarga tavsiyalar berilgan.