SO‘ZLASHUV USLUBI. IBORALARNI TARJIMA QILISHDA YUZAGA KELADIGAN GRAMMATIK VA LEKSIK FARQLAR - Alimov, Hasan Xamid o‘g‘li; Qodirova, Munisa Erkinjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Maqolada so‘zlashuv uslubi va ingliz tilidagi iboralarni o‘zbek tiliga tarjima qilish jarayonida yuzaga keladigan grammatik va leksik farqlar haqida so‘z yuritiladi.