TA’LIMDA LOYIHALARNI AMALGA OSHIRISHNI TASHKIL ETISH VA BOSHQARISH - Nurmetova, Muyassar Jumanazarovna (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Menejmentda jamoani samarali boshqarish uchun samarali vosita sifatida foydalanish tavsiya etiladi. Biroq, loyiha yondashuvini amalga oshirishda biz vakolat berishdan ko‘ra vazifani sozlashdan foydalanishni tavsiya qilinadi. Bu moslashuvchan ish jadvali va hal qilinishi kerak bo‘lgan muammolar bilan bog’liq, shuning uchun loyihaning turli bosqichlarida loyiha jamoasi a’zolarining vazifalari sezilarli darajada farq qilishi mumkin.