МАЪНАВИЯТ, МАТЕМАТИКА ВА ШАХМАТ - Жумаев, У.Х. (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ушбу илмий мақолада маънавият, математика ва шахмат ўйинининг ўзаро ўхшаш томонлари ва тафовутлари баён қилинган. Машҳур шахмат усталари халқаро гроссмейстерларнинг фикрлари келтирилиб, уни таҳлил қилинган.