ВК8, Т5К10 ВА Т15К6 ҚАТТИҚ ҚОТИШМАЛИ ПЛАСТИНАЛИ ТОРЕЦ ФРЕЗАЛАРНИНГ ИШОНЧЛИЛИК КЎРСАТКИЧЛАРИНИ ХИСОБЛАШ - Мирзаев, Муродилжон Абдивоси ўғли (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Қаттиқ қотишмаларнинг таркибий тузилмаларининг термоЭХК таркибий қисмларини экспериментал бахолаш усули ишлаб чиқилди, баmзи қаттиқ қотишмалар, пўлатлар ва уларнинг қотишмалари учун термоЭХКларнинг экспериментал қийматлари қаттиқ қотишмаларда боғловчи босқичларнинг гипотетик таркиби сифатида кўриб чиқилади.