UMUMT’ALIM MAKTABLARIDAGI KURASH SPORT TO‘GARAGI MASHG‘ULOTLARINI SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA UMUMIY JISMONIY TAYYORGARLIKNING O‘RNI - Sheraliyev, A.N.; Mashrapova, Sh.Sh.; G‘ulomov, Z.V. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Umumta’lim maktablaridagi kurash sport to‘garagi mashg‘ulotlarini samaradorligini oshirishda umumiy jismoniy tayyorgarlikning ahamiyati haqida nazariy ma’lumotlar bayon etilagan.