YUGURIB KELIB UZUNLIKKA SAKROVCHI 15-16 YOSHLI YENGIL ATLETIKACHILARNI SPORT MASHG‘ULOTLARIDA MAXSUS MASHQLAR ORQALI KUCH SIFATINI OSHIRISH - Sherov, Z.T.; Karimov, A.K.; Safarboyeva, M.B. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada, yugurib kelib uzunlikka sakrovchilarning yillik sport mashg‘ulotlarida maxsus mashqlarni qo‘llagan holda kuch sifatlarini oshirish masalalari yoritilgan.