O‘ZBEK VA NEMIS TILLARIDA TOPONIMLARNING FRAZEOLOGIK TAHLILI - Rahimova, Kamola Botirjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
“O‘zbek va nemis tillarida toponimlarning frazeologik tahlili” deb nomlangan maqolada joy nomlarining paydo bo‘lishi va ulardagi joy nomlarining tarihiy hamda frazeologik tahlili haqida bir qator fikrlar misollar asosida keltirilgan. Shuningdek, ushbu maqolada yoritilgan mulohazalar geografik obyektlarni nomlashda yordam beradi.